ACTIVITATS EDUCATIVES 2017-2018

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells
Inici / Activitats educatives / Menorca /

Anem a la platja

Activitats educatives

Dades de l'equipament

L'Obra Social "SA NOSTRA". Itineraris al medi natural

Tel: 971 350 762

Fax: 971 351 865

E-mail: mbau@gobmenorca.com

Per a totes les activitats
Recomanacions de seguretat i bones pràctiques

Els mestres i els professors són els responsables dels alumnes durant el transcurs de l’activitat. Seguiu les normes de seguretat següents:

L’assistència dels mestres i dels professors és obligatòria durant tota l’activitat.

Heu de fer un recompte dels infants cada vegada que canvieu d’espai i abans de partir.

Els alumnes d’educació infantil han d’anar identificats amb una targeta ben visible en què aparegui el seu nom, el del centre educatiu i el telèfon. Recordau als alumnes les bones pràctiques socials i ambientals següents:

És necessari reduir el volum de residus utilitzant carmanyoles i cantimplores

Els equipaments no són d’ús educatiu exclusiu; hi ha altra gent que hi fa feina. Per tal de no destorbar-los, no sortiu dels espais educatius ni faceu renou.

Sigau respectuosos amb l’entorn. Si l’activitat es desenvolupa en un espai natural, no hi ha de quedar cap senyal del vostre pas: fems, branques arrancades...

Anau sempre pels camins llevat que l’educador us indiqui el contrari. Respectau els animals i les plantes.

Dugueu calçat i roba adequada a l’època de l’any i a les condicions meteorològiques.

Anem a la platja

 • La visió popular de la platja es resumeix força vegades en un cúmul d’arena fina on poder clavar el para-sol i on refrescar-se en unes aigües transparents i cristal·lines.
 • Aquesta visió simplista d’aquest seguit d’ecosistemes tan rics i preuats de què gaudim a la nostra illa duu al fet que part de la població desconegui del tot quines són les funcions dels diferents organismes que viuen i interaccionen a les platges i per què és tant important no malmetre’l.
 • Un cas molt il·lustratiu és el de l’altina (Posidonia oceanica), també anomenada alga, la qual suscita un rebuig per part de la població que la considera «brutícia» que es troba a les platges. Ben al contrari, aquesta preuada planta és la responsable del bon estat ecològic de les platges de Menorca i d’altres de la mediterrània, ja que és una gran contribuïdora de l’arena de les platges.
 • Partint d’un itinerari per les diferents parts que conforma la platja de Binimel·là, l’alumnat coneixerà el fràgil equilibri que hi ha entre aquestes i quins són els organismes clau que en possibiliten la viabilitat. També coneixerem quines són les principals problemàtiques que han d’afrontar aquestes àrees i quines són les actuacions que es duen a terme a la platja de Binimel·là per solucionar-les.
Quan i on s'ofereix?
 • • Segona quinzena de març del 2017 a la platja de Binimel·là (acordeu data al realitzar la inscripció).
A qui ens adreçam?
 • . 4rt, 5è, 6è de primària i 1r d’ESO.
 • . L'activitat té una durada de 2h. més el desplaçament
Observacions
 • L'activitat es realitzarà amb dos grups simultàniament per tal d'optimitzar el transport dels alumnes del centre fins a Binimel·là
Informació i inscripcions
 • . Tel.: 971 350 762
 • . Fax: 971 351 865
 • . Adreça electrònica: mbau@gobmenorca.com
 • . Activitat gratuîta
 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie