ACTIVITATS EDUCATIVES 2018-2019

Cercador d'activitats

Identicaficació del centre
Cancel·lar
Com donar-se d'alta
Si desitja donar-se d'alta en el servici de reserva d'activitas online només ha de trucar al següent número de telèfon: 971 725 210
Introdueixi les dades de l'usuari autoritzat
Les dades són incorrectes o falta algun d'ells

Benvinguts al nou curs escolar 2018-2019

  • Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al nou curs escolar, 2018-2019, amb la presentació del Programa d'Activitats Educatives actualitzat, i convidar-vos a participar-hi obertament.
  • Hem treballat en col·laboració amb altres institucions com són el Jardí Botànic de Sóller, la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Rafel Ginard i Blai Bonet.
  • Enguany la Universitat ens ofereix una nova activitat, Arqueòdrom. Entre tots volem posar a disposició dels professors, i dels respectius centres educatius, un ventall d'activitats didàctiques que puguin ser complementàries al contingut curricular.
  • Les activitats de Demolab, Demotec i Arqueòdrom, que es realitzen en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears, no estaran disponibles fins al 17 de setembre.
  • Arqueòdrom
  • L’objectiu genèric d’aquests tallers és acostar els participants a l’arqueologia, tal com aquesta s’entén a començament del segle XXI: és a dir, com una disciplina que estudia les societats humanes mitjançant la seva cultura material. Això vol dir que l’arqueologia no s’ha d’entendre només com una activitat científica dedicada a l’estudi de les societats passades, sinó que pot ser una eina realment útil per estudiar les societats del present i fins i tot per aprendre molt de nosaltres mateixos.
  • Us hi esperam!

DRAMATITZACIÓ LITERÀRIA Recontam els contes

  • ACTIVITAT EXHAURIDA. Revisitarem els contes clàssics des d’una perspectiva del segle XIX, capgirarem les històries i el paper de cada un dels personatges i hi podrem trobar moltes sorpreses i molt d’humor que ens faran volar la imaginació.

més informació sobre aquesta activitat

Notícies 24-agost-2018

Benviguts al curs escolar 2018 - 2019

Des de la Fundació Sa Nostra, Caixa de Balears ens plau fer-vos a mans la informació per al nou curs escolar, 2018 - 2019, amb la presentació del Programa d'Activitats Educatives actulaitzat, i convidar-vos a participar-hi obertament

llegir notícia completa

Calendario de festivos
26
AGOST
Dilluns

 

Calendario de festivos

presentació

Tota l’oferta del curs 2018/2019 en el sistema de reserves en línia, les 24hores del dia, els 7 dies de la setmana


 

© 2011 Fundació "SA NOSTRA", Caixa de Balears. Can Tàpera,5 [07015] Palma. Mallorca. Illes Balears. activitats_educatives@fundacio.sanostra.es

pie